Skip to content

Αποτελέσματα και συμπεράσματα κατά την ολοκλήρωση των εργασιών της Τελικής Ημερίδας που διοργάνωσε η Α.Δ.Μ-Θ. για το έργο LIFE ATIAS

 

 

 

                       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 στο ΤΕΕ η Τελική Ημερίδα του έργου LIFEATIAS με τίτλο «Διαχείριση του Αμερικανικού Μινκ στη Βόρεια Ελλάδα», την οποία διοργάνωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης.

Την εκδήλωση χαιρέτησε πρωτίστως ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης (Α.Δ.Μ–Θ.), Δρ. Ιωάννης Σάββας, εξηγώντας τον ρόλο της Α.Δ.Μ-Θ. στο έργο και τη συμβολή της στις δράσεις του, ευχαριστώντας παράλληλα τους εταίρους για τη ενεργή και ουσιαστική συμμετοχή τους αλλά και για το ρόλο τους στη συνέχεια του έργου και τη διάχυση των αποτελεσμάτων του μετά τη λήξη του.

Ομιλητές αυτής ήταν εκπρόσωποι των εταίρων του έργου: Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης (ΚΟΜΑΘ), Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας και η εταιρεία Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ΤΕΧΝΟΟΜΟΙΟΣΤΑΣΤΗ.

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

 

Skip to content