Skip to content

Ενημέρωση για την νέα ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης

 

Είμαστε σήμερα στην πολύ ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την νέα ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης. Ήταν καιρός!!

Αποτέλεσε για μένα βασική προτεραιότητα από την πρώτη στιγμή. Δυστυχώς χρειάστηκαν επίμονες προσπάθειες και κυρίως η απελευθέρωση από δεσμά που κρατούσαν την ΑΔΜΘ καθηλωμένη για πάρα πολλά χρόνια, για να γίνει δυνατό κάτι τέτοιο. Η νέα διοίκηση και στελέχωση της Διεύθυνσης Πληροφορικής κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να υλοποιήσει με ίδια μέσα μια ιστοσελίδα που πληροί πολύ περισσότερα από τα βασικά προαπαιτούμενα.

Αυτό που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι μόνο η αρχή. Κατορθώσαμε να αλλάξουμε το πρόσωπό μας, την εικόνα μας προς τα έξω. Θα μπορούμε πλέον να επικοινωνούμε με μεγαλύτερη ευχέρεια τόσο με εξωτερικούς όσο και με εσωτερικούς πελάτες, δεν φτάσαμε όμως ακόμη να αγγίξουμε καν το επιθυμητό σημείο.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε μια ιστοσελίδα, η οποία ανταποκρίνεται σε ανάγκες επικοινωνίας, παροχής πληροφοριών και οδηγιών προς πολίτες και επιχειρήσεις, καθώς και σε ΟΤΑ και υπαλλήλους μας. Ο στόχος όμως είναι να μεταβούμε γρήγορα σε μία πύλη που θα παρέχει αλληλεπιδραστικές, αλλά και διαδραστικές υπηρεσίες σε όλους τους παραπάνω.

Είμαστε στην αρχή του ψηφιακού μετασχηματισμού του φορέας μας. Με εφαρμογές όπως η Ίριδα, οι ψηφιακές υπογραφές, η ψηφιακή ταυτοποίηση και αυθεντικοποίηση, η τυποποίηση διαδικασιών και εγγράφων που ξεκίνησε αλλά δεν προχώρησε με ικανοποιητικούς ρυθμούς, είμαστε πια αποφασισμένοι να επιταχύνουμε για να φτάσουμε το συντομότερο σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Σε αυτή την προσπάθεια σάς χρειάζομαι όλους αρωγούς, συμπαραστάτες και πρωταγωνιστές! Ήδη, συνάδελφοι που έχουν οι ίδιοι κατασκευάσει εφαρμογές, χρήσιμες για υπαλλήλους και πολίτες, είναι κοντά μας και εξετάζονται οι τρόποι αξιοποίησης των εφαρμογών τους. Αναμένουμε και από άλλους με ανάλογες προτάσεις να επικοινωνήσουν μαζί μας, με το γραφείο Συντονιστή, το Τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου.

Μπορείτε να συνδράμετε όλοι…. Από φωτογραφίες μέχρι εφαρμογές. Θα χαρούμε να προβάλουμε το έργο σας.

Άμεσα μαζί με τη νέα ιστοσελίδα θέτουμε σε επίσημη λειτουργία και την σελίδα της ΑΔΜΘ στο facebook. Θα μπορούν εκεί να ενημερώνονται όλοι κυρίως για διαγωνισμούς, δελτία τύπου, ανακοινώσεις και γεγονότα στην ΑΔΜΘ.

Θα ακολουθήσουν σειρά ενημερωτικών δελτίων προς εσάς έτσι ώστε να πληροφορηθείτε για το σχέδιο δράσης μας και τις ειδικότερες συνθήκες και λειτουργικότητες της ιστοσελίδας.

Θα ήθελα κλείνοντας αυτό το πρώτο σημείωμα να ευχαριστήσω βαθιά και ειλικρινά, όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια μέχρι τώρα, όλα τα στελέχη της Δνσης Πληροφορικής και ιδιαίτερα τον αναπληρωτή προϊστάμενο Χρήστο Ζώτο καθώς και την άμεση συνεργάτιδά μου κα Ναταλία Κωστελίδου για την δέσμευση και την υπερπροσπάθεια.

Συνεχίζουμε……..

Ο Συντονιστής

Δρ. Ιωάννης Κ. Σάββας

Ιστοσελίδα: www.m-t.gov.gr
Facebook: Fb ΑΔΜΘ

 

 

 

Skip to content