Skip to content

Συνοπτικός Διαγωνισμός για την υπηρεσία: Αντιπυρικής προστασίας δημοσίων δασών και δασικών εκτάσεων με τη συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου των διαχειριστικών συμπλεγμάτων Κεδρώνας, Αγίου Αθανασίου – Ζέρβης για το έτος 2021-Μίσθωση με ωρομίσθιο ενός διαμορφωτήρα (GRADER) με ιπποδύναμη 120 Hp και άνω»

ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΦΡΩΝ, ΑΡΣΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΝ

O ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ Προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό σύμφωνα με το άρθρο, 117 του Ν. 4412/2016 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για την ανάδειξη αναδόχου, για την εκτέλεση της υπηρεσίας: «Αντιπυρικής προστασίας δημοσίων δασών και δασικών εκτάσεων με τη συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου των διαχειριστικών συμπλεγμάτων Kεδρώνας, Αγίου Αθανασίου-Ζέρβης για το έτος 2021 –Μίσθωση με ωρομίσθιο ενός (1) διαμορφωτήρα (GRADER) με ιπποδύναμη 120 Hp και άνω» με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία του Δασαρχείου Έδεσσας την Πέμπτη 22 Iουλίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών). Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την κα. Μπόνου Γεωργία, τηλ. 2381028342, στα γραφεία του Δασαρχείου Έδεσσας, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Skip to content