Skip to content

Aποχαιρετισμός των συναδέλφων στον Λεωνίδα Γακίδη

Αντίο Λεωνίδα

Με ανείπωτη θλίψη οι υπάλληλοι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας συνάδελφο Λεωνίδα Γακίδη, ο οποίος έφυγε από κοντά μας αναπάντεχα το πρωί της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου, εν ώρα υπηρεσίας, δημιουργώντας βίαιο συναίσθημα κενού και τραγική απώλεια.

Ο Λεωνίδας Γακίδης ήταν αρχιτέκτων μηχανικός με βαθιά γνώση και ιδιαίτερη αγάπη για τα θέματα του πολεοδομικού σχεδιασμού, της προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς και του περιβάλλοντος. Ως στέλεχος του δημόσιου τομέα υπηρέτησε για πάνω από τριάντα χρόνια το δημόσιο συμφέρον, με βαθύ αίσθημα ευθύνης, συνέπεια και ενσυναίσθηση, από κάθε θέση που κατείχε.

Διετέλεσε προϊστάμενος του Τμήματος Πολεοδομικού Σχεδιασμού και της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Κεντρικής Μακεδονίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, πρόεδρος στα Συμβούλια Αρχιτεκτονικής Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, καθώς και πρόεδρος στο Συμβούλιο Υποθέσεων Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων της Π.Ε. Θεσσαλονίκης.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στη σύζυγο και τις κόρες του, για τις οποίες μιλούσε πάντα με ιδιαίτερη αγάπη και υπερηφάνεια. Θα τον θυμόμαστε πάντα για τον ακέραιο χαρακτήρα του, την ευαισθησία, την αξιοπρέπεια, τη μοναδική ευγένεια και τον σεβασμό, με τα οποία αντιμετώπιζε τον καθέναν μας.

Είναι τόσο άδικο! Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας! Καλό ταξίδι Λεωνίδα μας!

Skip to content