Skip to content

Προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού, κάτω των ορίων, παροχής υπηρεσιών συλλογής, απομάκρυνσης και διαχείρισης των επικίνδυνων και μη επικινδύνων αποβλήτων (Τεύχος Διακήρυξης αρ 2/2022).

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών συλλογής απομάκρυνσης και διάθεσης των επικίνδυνων(CPV:90650000-8-υπηρεσίεςαπομάκρυνσηςαμιάντου) και μη επικινδύνων αποβλήτων(CPV: 90722000-υπηρεσίες αποκατάστασης περιβάλλοντος)στις θέσεις α) Χωμάτινη οδός στη Ζώνη Β3 Αξιού Ποταμού ΔΚ Κυμίνων Δ. Δέλτα και β) σε περιοχή του οικισμού «Αγία Σοφία» ΔΚ Διαβατών Δ. Δέλτα, της Π.Ε. Θεσσαλονίκης, ΠΚΜ (NUTS:EL522).

 

Η εκτιμώμενη συνολική αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000,00 €) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% ή σαράντα χιλιάδων τριακοσίων είκοσι δύο ευρώ και πενήντα οκτώ λεπτών άνευ Φ.Π.Α. (40.322,58 €).

              Κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της χαμηλότερης τιμής και ειδικότερα βάσει του χαμηλότερου μέσου όρου τιμής ανά τόνο για το σύνολο της Ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση η συλλογή και απομάκρυνση όλων των επικινδύνων αποβλήτων αποτελεί άμεση προτεραιότητα.

Θα συμπληρωθεί υποχρεωτικά προσφερόμενη τιμή και για τα τέσσερα τμήματα της Ομάδας Α. Εάν οι προσφορές φαίνονται ασυνήθιστα χαμηλές σε σχέση με το αντικείμενο της σύμβασης ισχύουν  τα αναφερόμενα στην παράγραφο 3.1.2 της παρούσας. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο.

Η σύμβαση ισχύει από την υπογραφή της μέχρι τις 28-02-2023.

 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα παραδοτέα και τα δικαιολογητικά της τεχνικής προσφοράς της ανωτέρω παροχής υπηρεσιών θα είναι σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή των ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ I: ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ (ΣΥΓΓΡΑΦΗΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ-ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ) και II: ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ του αριθ. 2/2022 Τεύχους Διακήρυξης.

              Οι διαγωνιζόμενοι θα υποβάλουν προσφορά υποχρεωτικά και για τα τέσσερα τμήματα της Ομάδας Α. Ωστόσο, η προσφορά δε θα ξεπερνά την προϋπολογισθείσα αξία κάθε τμήματος της Ομάδας, άλλως θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη.

              Η παρούσα δεν διακρίνεται σε ξεχωριστά τμήματα αλλά περιλαμβάνει μια ομάδα υπηρεσιών, προκειμένου να επιτευχθεί οικονομία κλίμακος και ευκολότερη και ταχύτερη διαχείριση των εργασιών.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης https://nepps-search.eprocurement.gov.gr/actSearch/faces/active_search_main.jspx του συστήματος. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει ηλεκτρονικά, τρεις (3) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, από το αρμόδιο, πιστοποιημένο στο σύστημα, συλλογικό όργανο (Επιτροπή διενέργειας και αξιολόγησης των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού [εφεξής : «Επιτροπή του Διαγωνισμού»]) όπως αναλυτικά περιγράφεται στην παράγραφο 3 της παρούσας, εφαρμοζόμενων κατά τα λοιπά των κείμενων διατάξεων για την ανάθεση δημοσίων συμβάσεων και διαδικασιών.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΜΙΑΝΤΟΥ Ρ68ΡΟΡ1Υ-ΡΔΦ

Skip to content