Skip to content

Τεύχος Διακήρυξης αρ1/2022 επαναληπτικού διαγωνισμού, με αντικείμενο την ολοκλήρωση υλοποίησης του παραδοτέου 4.1.2 «Βελτίωση υποδομών του Συνοριακού Σταθμού Ευζώνων Π.Ε.Κιλκίς» της πράξης με τον τίτλο «We Cross Borders»

Αντικείμενο της σύμβασης είναι:

1. Προμήθεια μιας νέας αυτόματης γεφυροπλάστιγγας πιστοποιημένης μετρολογίας δυναμικότητας περίπου 60 τόνων στο ρεύμα εισόδου της χώρας (CPV:42923000-2-Μηχανήματα ζύγισης και πλάστιγγες)

2. Υπηρεσίες ελέγχου διακρίβωσης και έκδοση πιστοποιητικού για υφιστάμενη γεφυροπλάστιγγα στην έξοδο της χώρας (CPV:79132000-8- Υπηρεσίες πιστοποίησης)

στο πλαίσιο της υλοποίησης του παραδοτέου 4.1.2 «Βελτίωση υποδομών του Συνοριακού Σταθμού Ευζώνων Π.Ε.Κιλκίς» της πράξης με τον τίτλο «We Cross Borders»(IPA-CBC/CCI 2014 TC 16 I5CB 009).

Η εκτιμώμενη συνολική αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των εξήντα τεσσάρων χιλιάδων τετρακοσίων ογδόντα ευρώ (64.480,00€)συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και πενήντα δύο χιλιάδων ευρώ άνευ Φ.Π.Α. (52.000,00 €).

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε τρεις (3) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προς προμήθεια ειδών θα είναι σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Ι: «Αναλυτική περιγραφή φυσικού αντικειμένου και τεχνικές προδιαγραφές (Πίνακες Συμμόρφωσης)»της αριθ. 1/2022 Διακήρυξης.Η προσφορά θα υποβληθεί υποχρεωτικά για το σύνολο των προκηρυσσόμενων ειδών και δε θα ξεπερνά την συνολική προϋπολογισθείσα αξία τους,άλλως θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Κριτήριο ανάθεσης της Σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμήςγια το σύνολο των ειδών-υπηρεσιών. Εάν οι προσφορές φαίνονται ασυνήθιστα χαμηλές σε σχέση με το αντικείμενο της σύμβασης ισχύουν τα αναφερόμενα στην παράγραφο 3.1.2 της παρούσας.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Λήψη πληροφοριών: Tμήμα Προμηθειών, Διαχείρισης Υλικού και Κρατικών Οχημάτων της Δ/νσης Οικονομικού Α.Δ.Μ.Θ. (Πληροφορίες): Ελένη Αβραμίδου, τηλ: 2313 309151,e-mail: helavra@damt.gov.gr

Τεύχος Διακήρυξης :
9Η0ΛΟΡ1Υ-ΧΡΒ ΔΙΑΚ

Skip to content