Skip to content

Βράβευση συναδέλφου στο Μαραθώνιο Καινοτομίας “ΕΚΔΔΑ Gov 5.0 Hackathon” στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση

 

Την 4η θέση στο Μαραθώνιο Καινοτομίας στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, “ΕΚΔΔΑ Gov 5.0 Hackathon” που διοργάνωσε το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης με την εταιρεία Crowdpolicy, κατέλαβε ο συνάδελφος και Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Αδειών Διαμονής Ν. Ημαθίας,  κ. Γεώργιος Ματσαρίδης,  με το Έργο του  “ΚΙΒΩΤΟΣ” για τη Μετανάστευση (www.civilitas.gr/immigration). 

Στόχος της δράσης ήταν η “ενεργοποίηση  φορέων και στελεχών  για τη δημιουργία πρωτότυπων εφαρμογών που προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των φορέων της Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης μέσα από νέες και καινοτόμες ιδέες και εφαρμογές με κοινωνικό αντίκτυπο”.

Η επιτυχία του κ. Ματσαρίδη είναι τεράστια, καθώς μέσα από ένα πλήθος καινοτόμων ιδεών, προτάσεων και υλοποιήσεων που υποβλήθηκαν από 270 διαγωνιζόμενους, κυρίως από νεοφυείς (startup) ομάδες και επιχειρήσεις στο χώρο της Πληροφορικής, η “Κιβωτός” κατόρθωσε να ξεχωρίσει και να καταλάβει την 4η θέση.

Ο Συντονιστής  της  Α.Δ.Μ-Θ, Δρ. Ιωάννης Σάββας, συγχαίρει το συνάδελφο για την επιτυχία του και τον ευχαριστεί για την πρόθεση του να παραχωρήσει την «ΚΙΒΩΤΟ» στο φορέα μας.

Μπορείτε να δείτε τον απολογισμό και τις λεπτομέρειες του Διαγωνισμού, τη λίστα Χορηγών και Υποστηρικτών της δράσης καθώς και τα βραβεία που απονεμήθηκαν στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://medium.com/the-crowdpolicy-collection/ekdda-hackathon-results-51cc112722d5

Skip to content