Skip to content

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάθεση προσφορών για την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού (δύο ισχυρών ηλεκτρονικών υπολογιστών και μίας οθόνης) για την υλοποίηση της δράσης «Δαπάνες των Δ/νσεων Δασών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων» Διεύθυνσης Δασών Πέλλας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάθεση προσφορών για την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού (δύο ισχυρών ηλεκτρονικών υπολογιστών και μίας  οθόνης)  για  την  υλοποίηση  της  δράσης  «Δαπάνες των  Δ/νσεων  Δασών  των  Αποκεντρωμένων  Διοικήσεων  για  την  εκτέλεση  εργασιών  κατάρτισης, συμπλήρωσης  και  διόρθωσης  των  δασικών  χαρτών  και  λοιπών  εργασιών  έως  και  την  κύρωσή τους,  καθώς  και  της  τήρησή  τους»  από  πιστώσεις  του  Ειδικού  Φορέα  Δασών  του  Πράσινου Ταμείου έτους 2021, περιοχής αρμοδιότητας Δ/νσης Δασών Πέλλας  (CPV 31710000-6), προϋπολογισμού 2.500,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%.

Οι τεχνικές προδιαγραφές του προς προμήθεια Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού, θα πρέπει να είναι σύμφωνες μ΄ αυτές της Δ/σης Πληροφορικής & Επικοινωνιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, όπως φαίνονται στα επισυναπτόμενα  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Β, Γ & Δ της πρόσκλησης.

Κριτήριο ανάθεσης θα είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο του θέματος και έχουν έδρα την Π.Ε. Πέλλας ή όμορες Π.Ε., προκειμένου να διασφαλιστεί η άμεση και απρόσκοπτη ολοκλήρωση της προμήθειας αλλά και οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη χρειαστεί στην πορεία χρήσης του παραπάνω Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού.

Ο υποψήφιος ανάδοχος θα πρέπει να υποβάλλει την προσφορά του είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, είτε με ταχυμεταφορά, στα γραφεία της Δ/νσης Δασών Πέλλας (5ος όροφος Διοικητήριο, 582 00 Έδεσσα) μέχρι την Τρίτη 19η Οκτωβρίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. (λόγω του επείγοντος του θέματος).

 

Skip to content