Skip to content

Κοπή Βασιλόπιτας 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21/02/2024 η διαδικτυακή κοπή της βασιλόπιτας 2024 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης. Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι του φορέα μας στο You Tube, γεφυρώνοντας για λίγο τη γεωγραφική απόσταση των οργανικών μονάδων και μετατρέποντας όλους τους συναδέλφους σε μια μεγάλη παρέα.

Στην ομιλία του ο Γραμματέας της Α.Δ.Μ.Θ., Δρ. Ιωάννης Σάββας, ευχαρίστησε όλους τους υπαλλήλους για τη συνέπεια και την εργατικότητα τους, τονίζοντας πως χάρις στις προσπάθειες τους η Αποκεντρωμένη έχει κατακτήσει την αναγνώριση όλων στην ελληνική δημόσια διοίκηση. Επιπλέον, πρόσθεσε πως στόχος για φέτος είναι η ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος, μέσω πρωτοβουλιών, όπως η ενίσχυση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, η εξασφάλιση κτιριακής υποδομής και η προμήθεια απινιδωτών για όλους τους νομούς όπου στεγάζονται Υπηρεσίες της ΑΔΜΘ.

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας αναδείχθηκε στο μεγάλο νικητή της ημέρας, αφού έτυχε το «φλουρί» της ηλεκτρονικής κλήρωσης που ακολούθησε. Παράλληλα κληρώθηκαν 14 δωροεπιταγές αξίες 40 ευρώ προσφορά των Συλλόγων Εργαζομένων Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Φέτος, τέλος, για πρώτη φορά, αναδείχθηκαν 21 επιπλέον τυχεροί οι οποίοι κέρδισαν πλούσια δώρα, ευγενική προσφορά εταιρειών μαρμάρου στην ΑΔΜΘ.

Συγχαρητήρια στους νικητές και Καλή Χρονιά σε όλους!!

Skip to content