Skip to content

Συνάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα με τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Δρ. Ιωάννη Σάββα

              Τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Δρ. Ιωάννη Σάββα επισκέφθηκε στις 8/12/2020 ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Μιχαήλ Κούπκα και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης, Ευθύμιο Φωτόπουλο.

              Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Συντονιστή, στην έδρα της ΑΔΜΘ, συζητήθηκαν ζητήματα της πόλης, κυρίως δε εκείνα για τα οποία απαιτείται η έγκριση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης.

              Μεταξύ των θεμάτων που βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν ο έλεγχος της νομιμότητας πράξεων της Αυτοδιοίκησης στο νέο θεσμικό περιβάλλον, καθώς και η έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που σχεδιάζει ο δήμος Θεσσαλονίκης και συμφωνήθηκε η επιτάχυνση των διαδικασιών.

             «Στη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία της ΑΔΜΘ και του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία υφίσταται καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της Δημοτικής Αρχής», δήλωσε ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας –Θράκης, Δρ. Ιωάννης Σάββας προσθέτοντας πως συμφωνήθηκε με τον κ. Ζέρβα «η συνέχιση της συνεργασίας προς όφελος της πόλης μας»

Skip to content