Skip to content

Ορισμός ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος αποκλειστικά και μόνο για τις κάτωθι κατηγορίες αδειών διαμονής

Στα πλαίσια σταδιακής επαναλειτουργίας της ΔΑΜΘ ακολουθεί το πρόγραμμα για την επόμενη φάση, όπου δίνεται με προτεραιότητα η δυνατότητα για κατάθεση αιτημάτων των υπηκόων τρίτων χωρών ή των πληρεξούσιων δικηγόρων τους, με αυτοπρόσωπη παρουσία στα γραφεία της υπηρεσίας μας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ για τις παρακάτω κατηγορίες Αδειών διαμονής:

1. Κάτοχοι άδειας διαμονής που επιδόθηκε μετά την ημερομηνία λήξης της και υπάρχει προθεσμία υποβολής νέας αίτησης εντός μηνός από την παραλαβή της.

2. Αιτούντες Επανέκδοση άδειας διαμονής λόγω απώλειας ή κλοπής και αλλαγής διαβατηρίου μόνο για τους κατόχους αυτοκόλλητης άδειας διαμονής (βινιέτας)

3. Δικαιούχοι υποβολής αρχικού αιτήματος οι οποίοι εισήλθαν νομίμως στη χώρα με δυνατότητα 3μηνης παραμονής (ελεύθερο τρίμηνο) και κατόχων εθνικών θεωρήσεων εισόδου (VISA)

4. Δικαιούχοι άδειας διαμονής/Μπλε Βεβαίωσης κατόπιν δικαστικής απόφασης (συμμόρφωση Διοίκησης) ή εκκρεμοδικίας (αρχική ΕΒΝΔ).

5. Εργοδότες για κατάθεση αιτημάτων μετάκλησης υ.τ.χ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΔΕΙΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ
1. Ανανέωση άδειας διαμονής για Αθλητές Προπονητές – Οικονομικά Ανεξάρτητα Άτομα-Ανθρωπιστικούς
EMAIL ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ dam-1@damt.gov.gr
2. Ανανέωση Επενδυτών Ακινήτων και Μελών – Επί Μακρόν Διαμένοντες και Μελών
EMAIL ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ dam-2@damt.gov.gr
3. Ανανέωση Μελών Οικογένειας Έλληνα Πολίτη και Μελών Οικογένειας πολίτη Ε.E./Γονείς Ημεδαπών /Συζύγων Ομογενών
EMAIL ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ dam-3@damt.gov.gr
4. Ανανέωση Δεύτερης γενιάς/ Αυτοτελούς/για λόγους Σπουδών / Επαγγελματικής Κατάρτισης
EMAIL ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ dam-4@damt.gov.gr
5. Ανανέωση για Εξαρτημένη Εργασία Ανανέωση για Οικογενειακή συνένωση
EMAIL ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ dam-5@damt.gov.gr
6. Ανανέωσης Ειδικών Βεβαιώσεων
EMAIL ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ dam-6@damt.gov.gr
7. Επανεκδόσεις λόγω απώλειας ή κλοπής και από αυτοκόλλητη (ΒΙΝΙΕΤΑ) σε αυτοτελές έγγραφο λόγω αλλαγής διαβατηρίου, Αιτήματα παραίτησης λόγω απόκτησης Ελληνικής Ιθαγένειας και Αιτήματα Θεραπείας
EMAIL ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ dam-7@damt.gov.gr
8. Ραντεβού για επιδόσεις Αδειών Διαμονής και Λήψη Βιομετρικών δεδομένων θα γίνετε με μέριμνα της Υπηρεσίας μας είτε με αποστολή sms είτε με γραπτή πρόσκληση.

Οι υπόλοιπες περιπτώσεις που αφορούν ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ ΔΙΑΜΟΝΗΣ καλύπτονται προσωρινά από τις ρυθμίσεις του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου και η εξυπηρέτησή τους θα προγραμματιστεί σε επόμενη φάση.

ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ :

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ (π.χ. ζητηθέντα συμπληρωματικά, αλλαγή προσωπικής κατάστασης, νέα διαβατήρια με επικύρωση μόνο για κατόχους νέων βιομετρικών αυτοτελών εγγράφων, αλλαγή διεύθυνσης κατοικίας) δυνατότητα αποστολής με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση της Υπηρεσίας μας ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ COORIER
ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
: www.damt.gov.gr

Δεδομένου ότι ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοιού δεν έχει ακόμη εξαλειφθεί παρακαλούνται τόσο οι εξυπηρετούμενοι πολίτες όσο και οι υπάλληλοι της υπηρεσίας για τη λήψη εκείνων των απαραίτητων μέτρων ώστε να διασφαλίζεται η Δημόσια υγεία αλλά και η προσωπική υγεία τους και να λαμβάνουν μέτρα για την τήρηση των αποστάσεων και την τήρηση της προσωπικής υγιεινής.

Ανακοίνωση

Skip to content