Skip to content

Final event και συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο του έργου FLOOD SHIELD «Κοινή διακυβέρνηση και διαχείριση των κινδύνων πλημμύρας στη διασυνοριακή περιοχή Αξιού/Vardar»

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης (επικεφαλής εταίρος) θα υλοποιήσει με τη συμμετοχή όλων των εταίρων το Τελικό συνέδριο (Final event) την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 09.45 στο πλαίσιο του έργου «Κοινή διακυβέρνηση και διαχείριση των κινδύνων πλημμύρας στη διασυνοριακή περιοχή Αξιού/Vardar» και ακρωνύμιο «FLOOD SHIELD» του Προγράμματος Interreg IPA CBC Greece – Republic of North Macedonia. με στόχο την ανάδειξη των αποτελεσμάτων του έργου και την παρακαταθήκη που θα αφήσει στη διασυνοριακή περιοχή της λεκάνης απορροής του Αξιού/Vardar. Σημειώνεται ότι του τελικού συνεδρίου θα έχουν προηγηθεί η Τελική συνάντηση εποπτείας (Final Project meeting) και η 4η συνάντηση της Ομάδας Κοινής Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας (4th JFRM Group meeting) την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου.

Οι συναντήσεις και το συνέδριο θα πραγματοποιηθούν υβριδικά, δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, στο Space Lab (Διεύθυνση: Μοναστηρίου 18, Θεσσαλονίκη 546 29) και διαδικτυακά μέσω του ηλεκτρονικού συνδέσμου https://teams.microsoft.com/floodshield 

Σκοπός της Τελικής συνάντησης είναι ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

Επισυνάπτονται η ΑΦΙΣΑ και η AGENDA του Συνεδρίου.

Skip to content