Skip to content

Πρόσκληση με αρ. 1/23 για την υποβολή προσφοράς με αντικείμενο την εκπόνηση μελέτης με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ Η/Μ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΑΔΜ-Θ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΗΣ 53».

Οι επεμβάσεις θα λάβουν χώρα στο κτίριο που στεγάζει τις Διευθύνσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης. Πρόκειται για πενταόροφο δημόσιο κτίριο με χρήση Κτιρίων Γραφείων και Δημόσιας Διοίκησης που καταλαμβάνει συνολική επιφάνεια περίπου 7.030m2. Βρίσκεται επί της οδού Στρωμνίτσης 53, ΤΚ 54210, στην πόλη της Θεσσαλονίκης και φιλοξενεί τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Κεντρικής Μακεδονίας και τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης καθώς και τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Βάσει των Πυροσβεστικών Διατάξεων στις οποίες υπάγεται το εν λόγω κτίριο προβλέπεται η εκπόνηση μελετών πυροπροστασίας, η υποβολή και η έγκρισή τους από την αρμόδια Πυροσβεστική Αρχή, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις όπως ισχύουν. Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί αρμοδιότητα και ευθύνη του αναδόχου εκπόνησης της μελέτης να ελέγξει και να επιβεβαιώσει σε συνεννόηση με το Τμήμα Πυρασφάλειας της Διοίκησης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Θεσσαλονίκης (ΔΙ.Π.Υ. Ν. Θεσσαλονίκης) τις πυροσβεστικές διατάξεις και κάθε σχετική νομοθεσία και κανονισμό που θα πρέπει να τηρηθεί για το εν λόγω κτίριο.

Συνοπτικά, το αντικείμενο της σύμβασης αποτελείται από δύο κύρια τμήματα:

  • Την εκπόνηση μελετών ενεργητικής πυροπροστασίας καθώς και των λοιπών ΗΜ εγκαταστάσεων
  • Τη σύνταξη ΣΑΥ-ΦΑΥ και τευχών δημοπράτησης και της έκδοσης των σχετικών αδειών για την κατασκευή του έργου

Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης
Γενική Διεύθυνση Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής
Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου
Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

Πληροφορίες: Καθ. Ρωσσίδη 11, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54655, κος Καραβανάς Αναστάσιος, Τηλ: 2313 309722, email: akaravan@damt.gov.gr

  – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Skip to content