Skip to content

Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού Δασαρχείου Έδεσσας για την ανάδειξη αναδόχου, για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Αντιπυρικής προστασίας με τη συντήρηση δασικού οδικού δικτύου & αντιπυρικών λωρίδων διαχειριστικού συμπλέγματος Κρώμνης και διαχειριστικού συμπλέγματος Λειβαδίτσι-Τοβαρίτσι για το έτος 2021 –Μίσθωση με ωρομίσθιο ενός (1) διαμορφωτήρα (GRADER) με ιπποδύναμη 115 Hp και άνω»

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ Προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό σύμφωνα με το άρθρο 117 του Ν. 4412/2016 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για την ανάδειξη αναδόχου, για την εκτέλεση της υπηρεσίας: «Αντιπυρικής προστασίας με τη συντήρηση δασικού οδικού δικτύου & αντιπυρικών λωρίδων διαχειριστικού συμπλέγματος Κρώμνης και διαχειριστικού συμπλέγματος Λειβαδίτσι-Τοβαρίτσι για το έτος 2021 –Μίσθωση με ωρομίσθιο ενός (1) διαμορφωτήρα (GRADER) με ιπποδύναμη 115 Hp και άνω» με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία του Δασαρχείου Έδεσσας την Τρίτη 27 Iουλίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών).

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την κα. Μπόνου Γεωργία, τηλ. 2381028342, στα γραφεία του Δασαρχείου Έδεσσας, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Skip to content