Skip to content

Προκήρυξη ηλεκτρονικού, ανοικτού, κάτω των ορίων, μειοδοτικού διαγωνισμού προμήθειας α)γραφικής ύλης, β)εκτυπωτικού χαρτιού και γ) μελανωτήρων εκτυπωτικών μηχανημάτων (τόνερ) για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Α.Δ.Μ.-Θ. για τα έτη 2024 και 2025

Η σύμβαση αφορά στην επιλογή προμηθευτών α)γραφικής ύλης (κωδικός – CPV 30192700-8  «BT-158: Αναγνωριστικό ταξινόμησης Στοιχείου», του Εθνικού Μορφότυπου ηλεκτρονικού τιμολογίου), β)εκτυπωτικού χαρτιού (κωδικός – CPV 30197630-1 «BT-158: Αναγνωριστικό ταξινόμησης Στοιχείου», του Εθνικού Μορφότυπου ηλεκτρονικού τιμολογίου) και γ) μελανωτήρων εκτυπωτικών μηχανημάτων (τόνερ) (κωδικός – CPV 30192112-9   «BT-158: Αναγνωριστικό ταξινόμησης Στοιχείου», του Εθνικού Μορφότυπου ηλεκτρονικού τιμολογίου),  για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης (Α.Δ.Μ.-Θ.), σε δώδεκα (12) Περιφερειακές Ενότητες αρμοδιότητάς της, για τα έτη 2024 και 2025, φορέα/ειδ. φορέα 1907-999-03, 1907-999-01, ΑΛΕ: 2410201001.

Εκτιμώμενη συνολική αξία εκατόν τριάντα επτά χιλιάδες τετρακόσια τριάντα εννέα ευρώ και εξήντα έξι λεπτά (137.439,66 €) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και ειδικότερα ανά κατηγορία α) πενήντα τρεις χιλιάδες τετρακόσια είκοσι έξι ευρώ και επτά λεπτά (53.426,07 €) για την γραφική ύλη β) σαράντα μία χιλιάδες εξακόσια σαράντα τρία ευρώ και εξήντα οκτώ λεπτά (41.643,68 €) για το εκτυπωτικό χαρτί και γ) σαράντα δύο χιλιάδες τριακόσια εξήντα εννέα ευρώ και ενενήντα ένα λεπτά (42.369,91 €) για τους μελανωτήρες (τόνερ) εκτυπωτικών μηχανημάτων.

 Η δαπάνη βαρύνει τις πιστώσεις του Προϋπολογισμού εξόδων της Α.Δ.Μ.– Θ. ετών 2024 και 2025, σύμφωνα με τις αναφερόμενες στα έχοντας υπόψη Β. σημείο 16 σχετική απόφαση έγκρισης ανάληψης πολυετούς υποχρέωσης,  Β. σημείο 17 βεβαίωση πολυετούς έγκρισης και Β. σημείο 18 αποφάσεις ανάληψης υποχρέωσης έτους 2024. Ο ανάδοχος συμπληρώνει στο πεδίο BT-11: Στοιχείο αναφοράς αγαθού του Εθνικού Μορφότυπου Ηλεκτρονικού Τιμολογίου τον ΑΔΑ ανάληψης ανά Φορέα/ Ειδικό Φορέα και ανά Α.Λ.Ε. που αναφέρεται στα έχοντας υπόψη  Β. σημείο 18 αποφάσεις ανάληψης υποχρέωσης έτους 2024.

 Οι διαγωνιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές, για ένα, περισσότερα ή και για όλα τα τμήματα της σύμβασης (Πίνακες 1-3), που ανέρχονται συνολικά σε τριάντα έξι (δώδεκα για έκαστη των κατηγοριών Α, Β και Γ).

Κριτήριο κατακύρωσης θα είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής και συγκεκριμένα βάσει της συνολικά χαμηλότερης προσφερόμενης τιμής σε ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.) για το σύνολο των ειδών του τμήματος κάθε κατηγορίας (Α ή Β ή Γ) για κάθε Πόλη ανά Περιφερειακή Ενότητα.

Προσφορά που δεν θα περιλαμβάνει το σύνολο των ειδικών φορέων και το σύνολο των ειδών ανά τμήμα κάθε μίας κατηγορίας (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α΄ «ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ», ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β΄«ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ», ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ΄«ΜΕΛΑΝΩΤΗΡΕΣ (ΤΟΝΕΡ) ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ», θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη.

Το ποσό προσφοράς τόσο ανά τμήμα κάθε Πόλης Περιφερειακής Ενότητας όσο και για κάθε ειδικό φορέα του τμήματος, δεν θα πρέπει να ξεπερνά την προϋπολογισθείσα αξία τους, σε διαφορετική περίπτωση η προσφορά θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη.

Η Α.Δ.Μ.-Θ. έχει το δικαίωμα της αυξομείωσης των ποσοτήτων των κατηγοριών Α Γραφικής ύλης/Β  Εκτυπωτικού χαρτιού  καθώς και της αντικατάστασής τους με άλλα συμβατικά είδη εφόσον με την αντικατάσταση δεν υπάρχει υπέρβαση στο συνολικό ποσό της σύμβασης και στο ποσό του κάθε ειδικού φορέα.

 Επίσης έχει το δικαίωμα της αυξομείωσης των ποσοτήτων των ειδών της κατηγορίας Γ μελανωτήρων (τόνερ) εκτυπωτικών μηχανημάτων καθώς και της αντικατάστασής τους με άλλα είδη (π.χ. λόγω απόσυρσης μηχανημάτων ή προσθήκης νέων ή λόγω βλαβών μηχανημάτων) εφόσον με την αντικατάσταση δεν υπάρχει υπέρβαση στο συνολικό ποσό της σύμβασης και στο ποσό του κάθε ειδικού φορέα.

 Τέλος, δεν υπάρχει υποχρέωση της Αναθέτουσας Αρχής για εξάντληση των ποσοτήτων της σύμβασης και αντίστοιχα του συμβατικού ποσού, εφόσον αυτό δεν επιβάλλεται από τις πραγματικές ανάγκες των υπηρεσιών, όπως διαμορφώνονται κατά την εκτέλεση αυτής.

Το πλήρες τεύχος διακήρυξης  μαζί με τα υπόλοιπα σχετικά έγγραφα βρίσκεται αναρτημένο στη διαδικτυακή πλατφόρμα www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ με συστημικό αύξοντα αριθμό: 349376

 – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΩΤΗΡΩΝ (ΤΟΝΕΡ)

 

Skip to content