Skip to content

Περίληψη Διακήρυξης 2ης Επαναληπτικής Μειοδοτικής Δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση των ΤΔΟ Ν. Ροδόπης, Γραμματειακής υποστήριξης και παροχής πληροφοριών, Πληροφορικής Ν. Ροδόπης και του γραφείου Κοινοφελών Περιουσιών Κομοτηνής

Ο Προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Ροδόπης διακηρύσσει ότι στις 12-09-2023, ημέρα Τρίτη και από ώρα 10:00 π.μ. έως 10:30 π.μ. θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή και στα γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας Ροδόπης, η 2η επαναληπτική μειοδοτική δημοπρασία μίσθωσης ακινήτου κατάλληλου για τη στέγαση των Τμημάτων Διοικητικού-Οικονομικού Ν. Ροδόπης,  γραμματειακής Υποστήριξης & Παροχής Πληροφοριών Ν. Ροδόπης, Πληροφορικής Ν. Ροδόπης, καθώς και του Γραφείου Κοινωφελών Περιουσιών Κομοτηνής της Δ/νσης Διοίκησης της Α.Δ.Μ.-Θ.

Ανώτατο όριο μηνιαίου μισθώματος ορίζεται το ποσό των δύο χιλιάδων διακοσίων ογδόντα επτά Ευρώ (2.287,00€).

Ως προς τους λοιπούς όρους και υποχρεώσεις ισχύει η υπ’ αριθ. 62066 ΕΞΕ 2023/21-06-23 αρχική διακήρυξη (ΑΔΑ: ΨΚΔ2Η-Ε5Χ) όπως έχει εγκριθεί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  λαμβάνουν γνώση της από το πρόγραμμα Δι@ύγεια, από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας (www.gspp.gr) και από τα γραφεία της Κτηματικής  Υπηρεσίας Ροδόπης, Ορφέως 1, 2ος όροφος, τηλέφωνο :25310–21546.

  – ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

 

Skip to content