Skip to content

Διοργάνωση Ημερίδας Εξωστρέφειας της Α.Δ.Μ-Θ., για τη συμβολή της στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

H Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης (Α.Δ.Μ.Θ.) σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) πρόκειται να υλοποιήσει Υβριδική Ημερίδα εξωστρέφειας με θέμα «Η συμβολή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης» τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ – 14:15 μ.μ. στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ημερίδα έχει ως βασικό στόχο  να γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό, στους δημοσίους υπαλλήλους και κυρίως στον  επιχειρηματικό κόσμο, τις αρμοδιότητες της Α.Δ.Μ.Θ. και το ρόλο που αυτή διαδραματίζει στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και των ιδιωτικών επενδύσεων στη  χωρική της αρμοδιότητα.

Η παρουσία (φυσική ή διαδικτυακή) όλων των ενδιαφερομένων θα είναι πολύ σημαντική για την επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης.

Την ημερίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά μέσω του συνδέσμου WEBEX: https://ekdd.webex.com/ekdd/j.php?MTID=m04c982ff1a0c20ee52a7d57559b40191, από το κανάλι της Α.Δ.Μ.Θ. στο youtube: https://www.youtube.com/@m-t2023/streams  καθώς  και μέσα από την Σελίδα μας στο facebook.

Επισυνάπτεται το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

 

Skip to content