Skip to content

Διοργάνωση Ημερίδας από την Α.Δ.Μ-Θ. με θέμα: «Η κλιματική κρίση, οι επιπτώσεις και οι τρόποι αντιμετώπισης στη μυδοκαλλιέργεια»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, στο πλαίσιο της αρμοδιότητας της για αδειοδότηση και παρακολούθηση της ορθής λειτουργίας μονάδων υδατοκαλλιέργειας, πρόκειται να διεξάγει Ημερίδα επιστημονικής ενημέρωσης των μυδοκαλλιεργητών που δραστηριοποιούνται στα όρια της χωρικής της ευθύνης.

Ο Συντονιστής της Α.Δ.Μ-Θ. Δρ. Ιωάννης Σάββας, προσκαλεί τα ενδιαφερόμενα μέρη να συμμετέχουν, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 09:30 π.μ, στην Ημερίδα με θέμα: «Η κλιματική κρίση, οι επιπτώσεις και οι τρόποι αντιμετώπισης στη μυδοκαλλιέργεια» που διοργανώνει η Α.Δ.Μ-Θ. με την ευγενική συνδρομή του Δήμου Δέλτα και η οποία θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Νέων Μαλγάρων.

Η Ημερίδα έχει ως στόχο να αναδειχθούν νέες δυνατότητες και προοπτικές στις μυδοκαλλιέργειες και να ενημερωθούν σχετικά οι παραγωγοί. 

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων για Covid 19, ενώ σε κάθε θεματική ενότητα θα γίνουν παρουσιάσεις από εξειδικευμένα στελέχη της Α.Δ.Μ-Θ, της Π.Κ.Μ και του επιστημονικού κόσμου της περιφέρειας της Κ.Μ.

Επισυνάπτεται η Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της Ημερίδας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Skip to content