Skip to content

Σύναψη νέων συμβολαίων για μισθώσεις λατομικών εκτάσεων μαρμάρου σε Δράμα και Σέρρες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης συνεχίζει να στηρίζει την επιχειρηματική δραστηριότητα του κλάδου εξόρυξης και επεξεργασίας μαρμάρου και προχώρησε στη σύναψη νέων συμβολαίων που αφορούν μισθώσεις λατομικών εκτάσεων μαρμάρου στις περιοχές ευθύνης της και συγκεκριμένα στο Ν. Δράμας και στο Ν. Σερρών.

Στις 12 Μαΐου ο Συντονιστής Α.Δ.Μ.Θ. Δρ. Ιωάννης Σάββας, υπέγραψε συμβόλαιο μίσθωσης με τον κ. Νικόλαο Ιωάννου, νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας «Α. ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Π.Ε.», που αφορά σε λατομική έκταση μαρμάρου 28 στρ. στη θέση «ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΡΕΜΑ» της Τοπικής Κοινότητος Πύργων του Δήμου Προσοτσάνης, της ΠΕ Δράμας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Ακολούθως υπεγράφησαν δύο (2) συμβόλαια μίσθωσης με την εταιρία «ΑΡΙΣΤΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ Α.Ε. ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΝΙΤΩΝ», με το πρώτο να αφορά τη μίσθωση 3 στρ. στη θέση «ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΕΣ» της Τοπικής Κοινότητας Βώλακα του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου της ΠΕ Δράμας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ενώ το δεύτερο την παράταση συμβολαίου μίσθωσης, για μια ακόμη εικοσαετία, λατομικής έκτασης 96 στρ. στη θέση «ΛΑΤΟΜΕΙΟ» της Κοινότητας Σφελινού, Δημοτικής Ενότητας Νέας Ζίχνης, του Δήμου Νέας Ζίχνης, Π.Ε. Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Και τα τρία συμβόλαια υπεγράφησαν στα γραφεία της Διεύθυνσης Διοίκησης της Α.Δ.Μ.Θ. στην πόλη της Δράμας.

Skip to content