Skip to content

Επείγουσες εργασίες σύνταξης & κατάρτισης χαρτών, ενσωμάτωσης των αντιρρήσεων σε βάση δεδομένων και εξαγωγή τοπογραφικών αποσπασμάτων , στα πλαίσια ανάρτησης των Δασικών Χαρτών για την προστασία των δασών και δασικών εκτάσεων Π. Ε. Ροδόπης, έτους 2021

H Διεύθυνση Δασών Ροδόπης ανακοινώνει τη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του υποέργου: «Επείγουσες εργασίες σύνταξης & κατάρτισης χαρτών, ενσωμάτωσης των αντιρρήσεων σε βάση δεδομένων και εξαγωγή τοπογραφικών αποσπασμάτων σε περιβάλλον γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών, στα πλαίσια της ανάρτησης των Δασικών Χαρτών για την προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων στην Π. Ε. Ροδόπης, έτους 2021», προϋπολογισμού 24.000,00 € (με ΦΠΑ 24%).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 01 Ιουνίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. (ώρα λήξης επίδοσης  προσφορών) στα γραφεία της Διεύθυνσης Δασών Ροδόπης.
Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αποβεί άγονος ή ασύμφορος για το Ελληνικό Δημόσιο, θα επαναληφθεί με τους ίδιους όρους, στον ίδιο τόπο και ώρα, στις 08-06-2021, ημέρα Τρίτη και χωρίς άλλη δημοσίευση.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2531023326, αρμόδια υπάλληλος Τύρου Χάρις.

 

Skip to content