Skip to content

Επείγουσες εργασίες ενσωμάτωσης των Αντιρρήσεων σε Βάση Δεδομένων και εξαγωγή Τοπογραφικών Αποσπασμάτων, στα πλαίσια της ανάρτησης των Δασικών Χαρτών στην Π.Ε. Έβρου έτους 2021

Επείγουσες εργασίες σύνταξης & κατάρτισης χαρτών, ενσωμάτωσης των Αντιρρήσεων σε Βάση Δεδομένων και εξαγωγή Τοπογραφικών Αποσπασμάτων σε περιβάλλον Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών, στα πλαίσια της ανάρτησης των Δασικών Χαρτών για την προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων, στην Π.Ε. Έβρου έτους 2021.

Το Τμήμα Προγραμματισμού και Μελετών της Δ/νσης Δασών Ν. Έβρου προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό σύμφωνα με το άρθρο 117 του ν. 4412/2016, για την ανάδειξη αναδόχου, για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Επείγουσες εργασίες σύνταξης & κατάρτισης χαρτών, ενσωμάτωσης των Αντιρρήσεων σε Βάση Δεδομένων και εξαγωγή Τοπογραφικών Αποσπασμάτων σε περιβάλλον Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών, στα πλαίσια της ανάρτησης των Δασικών Χαρτών για την προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων, περιοχής αρμοδιότητας ΑΔΜ-Θ στις Περιφερειακές Ενότητες της Α.Μ.Θ.», υποέργου «Επείγουσες εργασίες σύνταξης & κατάρτισης χαρτών, ενσωμάτωσης των Αντιρρήσεων σε Βάση Δεδομένων και εξαγωγή Τοπογραφικών Αποσπασμάτων σε περιβάλλον Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών, στα πλαίσια της ανάρτησης των Δασικών Χαρτών για την προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων, στην Π.Ε. Έβρου έτους 2021» με το σύστημα προσφοράς ποσοστού έκπτωσης επί του τιμολογίου της Υπηρεσίας, σύμφωνα με την ταυτάριθμη Διακήρυξη που εγκρίθηκε με την 23517/29-03-2021 απόφαση Δ/νσης Δασών Ν. Έβρου, για ύψος δαπάνης μέχρι το ποσό των 19.600,00€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24 %).
Η δαπάνη που θα προκληθεί θα καλυφθεί από τις πιστώσεις έργου με ΚΑΕ 2016ΜΠ03100009 της Σ.Α.Μ.Π. 031.
Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία της Δ/νσης Δασών Ν. Έβρου στις 13-04-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών).

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον κ. Πέτρο Ανθόπουλο (τηλέφωνο: 2313 309221) στα γραφεία της Δ/νσης Δασών Ν. Έβρου, Ελ. Βενιζέλου 5, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

  1. Περίληψη διακήρυξης και Διακήρυξη
  2. Ειδική Συγγραφή Υποχρεώσεων
  3. Τεχνική Περιγραφή
  4. Τ.Ε.Υ.Δ. (σε doc)

 

Skip to content