Skip to content

Ανακοίνωση πίνακα εκπαιδευομένων νεοεισερχόμενων δασεργατών, περιοχής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Δασών Ν. Ροδόπης.

Η Διεύθυνση Δασών Ν. Ροδόπης σε συνέχεια του αριθ. 1837/09-02-2021 εγγράφου, που αφορούσε ενημέρωση περί διεξαγωγής θεωρητικής εκπαίδευσης νεοεισερχόμενων δασεργατών (ΦΕΒ-2021), ανακοινώνει τον παρακάτω πίνακα εκπαιδευομένων.

Η θεωρητική εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω έντυπου εκπαιδευτικού υλικού, το οποίο έχει ήδη διανεμηθεί / αποσταλεί στους εκπαιδευόμενους.
Η εξέταση των εκπαιδευομένων θα διεξαχθεί στις 01-03-2021, ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα, στα γραφεία του Δασονομείου Κομοτηνής, στη δ/νση: Τέρμα Στρατηγού Πλαστήρα Νικολάου, στην Κομοτηνή, σε ομάδες των πέντε (5) ατόμων, από τις 09.00 έως τις 14.00.
Η εξέταση θα είναι γραπτή (φύλλο ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών) στην ελληνική γλώσσα και μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις προφορική. Ως επιτυχών (επιτυχούσα) θα αναδεικνύεται ο εξεταζόμενος (η εξεταζόμενη), που έχει απαντήσει σωστά τουλάχιστον στα 2/3 των ερωτήσεων.
Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση, καθώς και για την υποβολή ερωτημάτων επί του διανεμηθέντος εκπαιδευτικού υλικού, οι εκπαιδευόμενοι δύνανται να επικοινωνούν καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με το Τμήμα Διοίκησης κ΄ Διαχείρισης Δασών:
Τηλ: 2531023326, Δ/νση ηλεκτρ. ταχ.: tdd-rod@damt.gov.gr, Διεύθυνση Δασών Ροδόπης, 3ο χλμ. Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, ΤΚ: 69100, με τον υπεύθυνο εκπαίδευσης: κ. Κεραμιτζή Δημήτριο, Δασολόγο.

 

Skip to content