Skip to content

Βοηθητικές εργασίες κατάρτισης, συμπλήρωσης και διόρθωσης των δασικών χαρτών και λοιπών εργασιών έως την κύρωσή τους, καθώς και την τήρηση και οργάνωση του αρχειακού υλικού τους στο Δασικό Χάρτη της Π.Ε. Ημαθίας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή εγγράφων προσφορών από φυσικά ή νομικά πρόσωπα, για την απευθείας ανάθεση εργασιών με ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης των εργασιών: «Βοηθητικές εργασίες κατάρτισης, συμπλήρωσης και διόρθωσης του Δασικού Χάρτη της Π.Ε. Ημαθίας και λοιπών εργασιών έως την κύρωσή του, καθώς και την τήρηση και οργάνωση του αρχειακού υλικού του» περιοχής αρμοδιότητας Δ/νσης Δασών Ημαθίας.

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 21.080,00 € (17.000,00 € για τις εργασίες + 4.080,00 € για τον Φ.Π.Α. 24%) Η κατάθεση των προσφορών θα πρέπει να γίνει στα γραφεία της Υπηρεσίας μας αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, είτε με ταχυμεταφορά, στα γραφεία της Δ/νσης Δασών Ημαθίας (Ίωνος 2, 4ος όροφος, 59132 Βέροια) μέχρι την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 10:00 π.μ. (λόγω του επείγοντος του θέματος).

Skip to content